Magyar Epidemiológiai Társaság
Főoldal Magyar Epidemiológia Közlemények, írások Letöltések Rendezvényeink Ajánlott oldalak Hírek 2021.02.26.
Pontos idő
Navigáció
Főoldal
Magyar Epidemiológia
Közlemények, írások
Letöltések
Rendezvényeink
Ajánlott oldalak
Hírek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Jognyilatkozat
 Jognyilatkozat
A honlap teljes egészében a Magyar Molekuláris és Prediktív Epidemiológiai Társaság tulajdona. A honlap tartalmának egészben vagy részben történő felhasználása írásbeli engedély nélkül tilos, de külön engedély nélkül lehet bármely - a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően működő - honlapon a Társaságunk honlapjára történő hivatkozást elhelyezni.

A honlapon elhelyezett információk tartalmát legjobb ismereteink szerint állítjuk össze, de azok helyességéért, illetve az esetleges jogellenes vagy téves felhasználásból eredő károkért a Társaság nem vállal felelősséget .

A regisztráció során közölt személyes adatokat a Társaság - a jogszabályban meghatározott kivételektől eltekintve - harmadik személynek nem adja ki, az e-mail cimet csak a Társasággal, illetve a Társaság tevékenységével kapcsolatos információk továbbítására használja. Amennyiben valaki adatainak törlését kéri, azt haladéktalanul, teljes körben megtesszük.

A Társaság nem vállal felelősséget a honlap látogatóinak bejegyzéseiért, és egyúttal fenntartja a jogot, hogy azokat akár indoklás nélkül is törölje. A törlés minden esetben megtörténik, ha a hozzászólás személyiségi jogokat sértő, trágár, vagy egyéb okból jogellenesnek minősül. A hozzászólások beküldés után a Társaság tulajdonát képezik, ezért azok visszavonása - a személyes adatoktól eltérően - csak a Társaság beleegyezése esetén lehetséges. A hozzászólás beküldése a fenti feltételek elfogadását jelenti. A Társaság nem vállal felelősséget az oldalt látogatók által beküldött és közzétett információk helyességéért.

Amennyiben úgy gondolja, hogy - legjobb tudásunk és igyekezetünk ellenére - honlapunk jogellenes, személyiségi jogot sértő vagy szerzői jogi védelem alá eső anyagot (ez utóbbit engedély nélkül) tartalmaz, kérjük jelezze Társaságunk bármely elérhetőségén!

A Társaság nem vállal felelősséget az oldalain szereplő hivatkozások által elért honlapok tartalmáért.

Pécs, 2006. Magyar Molekuláris és Prediktív Epidemiológiai Társaság
Magyar Epidemiológia
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Copyright © - MET, 2006-2014